Garcea, la Făgăraș | Examen auto picat din cauza… porumbeilor

sursa foto: cars.ro

O făgărășeancă nu a reușit să obțină permisul de conducere auto pentru că nu a acordat prioritate… porumbeilor. Nu este o glumă!

Tânăra de 18 ani nu a trecut proba practică a examenului auto, joi, din cauza unei reguli de circulație inventate, iar acum este hotărâtă să depună contestație.

Trimis de serviciul din subordinea Instituției Prefectului Brașov, Inspectorul George Mirică a considerat că păsările aflate pe carosabil sunt un pericol iminent. Examinatorul, care ar fi delegat de la București din cauza numărului insuficient de personal la Brașov, a declarat-o pe elevă „respinsă”, conform procesului verbal completat și semnat de el în prezența unui martor.

Instructorul elevei spune că nu a mai auzit așa ceva. „După cum a menționat, el a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de munca cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, declară Gheorghe Grecu, instructor auto.

TMF Copy Center
Din Bucatele Cetatii - angajari
No Comment
Amanet King Onix
Monumente funerare

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea Serviciului Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a vehiculelor Brașov, însă nu am reușit.

(Liviu Ardelean)

sursa foto: bunaziuafagaras.info


Apreciază
Distribuie