Grădinița Mateiaș Brâncoveanu a câștigat zeci de cărți de la librăria Bookzone

Librăria online Bookzone a desfășurat anul trecut o campania prin care, alături de clienții săi, a contribuit la dotarea grădinițelor din România, oferindu-le cea mai importantă resursă pentru educația celor mici: cărțile. Două grupe de la grădinița Mateiaș Brâncoveanu din Făgăraș au obținut două dintre premiile puse în joc.

Grupa „Ursuleților” și a „Piticilor” s-au înscris în competiția lansată de Bookzone în decembrie 2021 iar luni, 14 martie, coletele cu cărți au ajuns în Făgăraș.

Grupa noastră a primit 41 de cărți foarte frumoase. Sunt cărți cu povești, adaptate preșcolarilor, dar și cărți tip caiet de lucru, cu diferite activități pentru toate nivelurile de vârstă și pentru toate domeniile de activitate. Cei mici le vor parcurge cu mare plăcere”, ne-a declarat Aurora Divile, educatoare la grupa „Ursuleților”.

Ideea principală a acestei campanii a Bookzone este de a dona cărți și nu bani deoarece prin cărți întreaga donație ajunge direct la copii și astfel campania își atinge scopul: acela de a aduce bucuria cărților aproape de viitoarea generație de cititori.

Demgy
Brutaria Dragus
Victoria Federal IFN
Reno Depo
Monumente funerare
Florian Shaorma
Amanet King Onix

Oferim copiilor și educatorilor cărți educative care îi încurajează pe cei mici să exploreze lumea și să-și înțeleagă propriile emoții. Printre titlurile selectate am inclus povești scrise cu drag pentru copii, cărticele de activități inspirate de desenele lor animate preferate și cărți educative scrise de psihologi pentru a-i ajuta pe cei mici să facă față provocărilor lumii moderne.

Cărțile pe care le donăm tratează subiecte importante precum încrederea în sine, gestionarea emoțiilor, identificarea și combaterea bullyingului, totul pe înțelesul celor mici și cu sfaturi pentru părinți și educatori. Sunt cărți care s-au bucurat de mare succes și sunt apreciate atât de către părinți, cât și de către copii, multe titluri fiind vândute în zeci mii de exemplare”, spun reprezentanții Bookzone.


Apreciază
Distribuie