Grupul Anatoly a cântat colinde la Făgăraş (video)

Grupul vocal Anatoly din Braşov a susţinut joi seara un scurt concert de colinde la Biserica Sf. Treime din Făgăraş. Cei cinci membri ai grupului au venit pentru a treia oară la Biserica de pe str. C. Drăguşanu şi i-au încântat cu muzica lor pe cei prezenţi.

Locaşul de cult a fost neîncăpător pentru cei prezenţi. Tineri şi vârstnici, părinţi cu copii şi bunici cu nepoţi, toţi au aşteptat concertul care „a adus mai aproape Crăciunul”, după cum l-a descris la final preotul Marcel Greavu.

Cvintetul Anatoly este format din: Andrada Mureşan (alto), Gabriel Baciu (tenor I), Ciprian Cucu (tenor II), Ciprian Ţuţu (bariton) şi Marius Modiga (bas).

Demgy
Agromar
JTTI
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Mobila SH
Amanet King Onix
Florian Shaorma

Cei cinci cântă á capella sau cu acompaniament. Repertoriul lor include lucrări preclasice, clasice şi romantice, muzică religioasă, colinde, prelucrări folclorice şi lucrări contemporane,  în aranjamente proprii.

Cei cinci braşoveni cu voci de îngeri cântă orice pentru că talentul lor acceptă provocările de tot felul şi pentru că de mai bine de un deceniu aceasta este tot ceea ce fac în timpul lor liber.


Apreciază
Distribuie