Hai la Bikeathon! Înscrie-te acum

Pentru al nouălea an consecutiv, Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) dă startul Bikeathon, evenimentul sportiv anual de strângere de fonduri pentru proiectele comunității. Anul acesta, Bikeathon se desfășoară pe 24 și 25 septembrie.

„Așa cum v-am obișnuit, Bikeathon se întoarce și în acest an în Țara Făgărașului pentru a transforma în realitate ideile comunității. Bikeathon Țara Făgărașului este principalul eveniment sportiv organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului și a ajuns, în acest an, la a noua ediție. De-a lungul ultimilor 8 ani, cursa faptelor bune, cum ne place să o numim, a mobilizat pentru proiectele comunității peste 660.000 de lei de la peste 2.400 de donatori. 4.130 de bicicliști au pedalat aproape 46.000 de kilometri pentru 90 de proiecte ale comunității. Suntem încrezători că și anul acesta proiectele înscrise la Bikeathon vor găsi susținere și vor putea, cu sprijinul bicicliștilor, susținătorilor și donatorilor, să schimbe în bine comunitatea din Țara Făgărașului”, a declarat Cristiana Metea, directorul executiv al Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Biketahon #9 vine și cu o surpriză: o nouă platformă online, îmbunătățită, pe care comunitatea poate înscrie proiecte pentru finanțare și poate urmări sumele mobilizate pentru acestea, iar toți cei care doresc să participe la Bikeathon, bicicliști, ambasadori, susținători și voluntari deopotrivă, pot rămâne la curent cu ultimele noutăți despre cursa faptelor bune.

La fel ca la edițiile precedente, Bikeathon Țara Făgărașului vine cu mai multe provocări: BKT70 (cursa de 70 de km), BKT40 (cursa de 40 de km), BKT20 (cursa de 22 de km), BKT10 (cursa populară), BKT4 (cursa în scaun rulant sau handbike) și BKT1, BKT2 și BKT3 (cursele copiilor).

Spalatoria Aqua Carpet
Agromar
Monumente funerare
JTTI
Victoria Federal IFN

Înscrierea bicicliștilor se încheie pe 23 septembrie 2022, iar a susținătorilor pe 14 octombrie 2022. Pentru detalii suplimentare despre Bikeathon, consultați regulamentul concursului.

 


Apreciază
Distribuie