Handbalist de la CSM Făgăraș, cercetat pentru trafic de droguri de risc

ACTUALIZARE

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Braşov împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Făgăraş, joi, 4 iunie, într-o cauză vizând săvârşirea de către un suspect, cetăţean francez, a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit comunicatului de presă al DIICOT, în cauză există suspiciunea că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării.

În luna februarie, suspectul a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei.

De asemenea, în luna mai, suspectul a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1.257 lei.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic, se arată în comunicat.

Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov, în vederea audierii.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș.

Monumente funerare
TMF Copy Center
Saga Victoria - bucatar

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov au efevtuat joi, 4 iunie, percheziții la domiciliul handbalistului de origine franceză Pierre Yves Ragot într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc (cannabis – cultura indoor).

Handbalistul francez joacă din octombrie 2019 la CSM Făgăraș.

Acesta ar fi făcut o cultura indoor, în cort, în imobilul unde locuia, pe strada Doamna Stanca din Făgăraș.

La percheziții ar fi fost găsite circa 400 grame de cannabis și dispozitive de întreținere a plantelor.

sursa video DIICOT


Apreciază
Distribuie