I-ați văzut? Polițiștii îi caută pentru că au folosit cardul bancar al unui făgărășean

foto: IPJ Brașov

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „însușirea bunului găsit”,„efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și  „acces ilegal la un sistem informatic”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Cercetările au demarat după ce un bărbat, în vârstă de 56 ani, din municipiul Făgăraș, a sesizat oamenii legii că a pierdut cardul bancar, iar de pe acesta au fost retrase mai multe sume de bani, fără consimțământul său, informează IPJ Brașov.

Polițiștii au stabilit că persoane necunoscute și-au însușit pe nedrept cardul, efectuând opt operațiuni de plată la diferite societăți comerciale.

Firma servicii renovare
Spalatoria GPC
Demgy
Agromar
Proaspat Alb
Florian Shaorma

De asemenea, în urma activităților investigativ – operative efectuate în cauză, polițiștii au identificat imagini cu persoanele bănuite de săvârșirea faptelor anterior menționate.

Întrucât, identificarea autorilor nu a fost posibilă, în vederea stabilirii răspunderii judiciare și pentru buna desfășurare a urmăririi penale, persoanele care pot furniza informații cu privire la identitatea autorilor în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Apreciază
Distribuie