În scaune rulante, „pedalează” ca să ajute oameni din Țara Făgărașului

Cel puțin 15 persoane cu dizabilități locomotorii vor „pedala” în handbike-uri, cu speranța că vor strânge banii necesari pentru a cumpăra 8 scaune rulante. Acestea vor fi donate persoanelor din Țara Făgărașului care nu îşi permit un astfel de echipament.

Membrii Fundației Motivation participă și anul acesta la Bikeathon Țara Făgărașului, cel mai mare concurs caritabil cu biciclete din județul Brașov, organizat de Fundația Comunitară.  Acestea vor fi donate persoanelor din Țara Făgărașului care nu îşi permit un astfel de echipament.

Un scaun rulant nu este doar un mijloc pentru deplasare. Un scaun rulant îi ajută pe cei cu dizabilități locomotorii să învingă izolarea şi le oferă independență.

Motivation are nevoie de susţinători, care să pedaleze alături de ei în competiția din 8 iunie, dar și de donatori. Înscrieri și donații se pot face aici.

Copy Center TMF
Bikeathon 2020
Monumente funerare
Salco

Ciprian Lupu, reprezentant al fundației Motivation, ne-a explicat mai bine în emisiunea Liber în FM. Îl puteți asculta în materialul audio de mai jos.


Apreciază
Distribuie