Încă două ferme din Țara Făgărașului au fost călcate de hoți

foto: Poliția Română

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că a furat aparate electrice de la două ferme din apropierea comunei Ticuș.

Polițiștii din Hoghiz au fost sesizați luni de către doi bărbați că, din incinta fermelor pe care aceștia le dețin, ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

„În baza sesizării primite polițiștii s-au deplasat la locațiile indicate, respectiv la două ferme din proximitatea localității Ticuș, din județul Brașov, iar în urma verificărilor întreprinse  a rezultat că în noaptea de 22/23 aprilie a.c., din incinta fermelor ar fi fost sustrase aparate electrice, în valoare cumulată de aproximativ 1300 de lei.

În scurt timp, polițiștii au identificat și depistat un bărbat, de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei, care, după administrarea probatoriului, prin ordonanța organelor de cercetare penală, a fost reținut si depus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore”, transmite IPJ Brașov.

Spalatoria Aqua Carpet
JTTI
Florian Shaorma
Sumi Agro - Zetanil
Monumente funerare
Victoria Federal IFN

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

Săptămâna trecută, doi hoți, un bărbat și o femeie, au fost arestați pentru 24 de ore, după ce au furat canistre cu motorină și ulei de la o fermă din Ucea de Sus. Detalii, aici.


Apreciază
Distribuie