Încă e nevoie de voluntari pentru copiii din Făgăraș, Dacia și Rupea

Copiii din centrele de plasament din Făgăraș, Dacia și Rupea au nevoie de prieteni voluntari care să le fie alături, să îi învețe și să îi încurajeze! Se caută voluntari implicați pentru a dărui 3 ore/ săptămână, timp de cel puțin 8 luni, din aprilie până în noiembrie. Ei se vor alătura echipei de 72 de voluntari Ajungem MARI Brașov care merge deja la 100 de copii din șapte localități.

În funcție de abilitățile și pasiunile lor, voluntarii îi vor ajuta pe copii la teme, să recupereze materia școlară sau să se pregătească pentru examene, vor susține ateliere creative și workshop-uri, cursuri de educație financiară, TIC, educație civică și multe altele.

Detalii și pașii de înscriere: https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/

Înscrierile se încheie duminică, 9 februarie.

Voluntarii care doresc să se implice însă nu locuiesc în localităţile cu centrele de plasament, beneficiază de decontarea transportului până la centru şi înapoi.

Monumente funerare
Tractari auto
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Eve
La Giorgia
Belvedere

Ajungem MARI Brașov face parte din programul educațional național Ajungem MARI pentru copiii și tinerii instituționalizați și din medii defavorizate, care se desfășoară în București și 24 de județe.

Programul Ajungem MARI a fost demarat, în anul 2014, de cei trei tineri fondatori ai Asociației Lindenfeld care își doreau să aducă schimbări în societate.

Din 2016, programul este implementat în 24 de județe, cu sprijinul coordonatorilor locali voluntari.

În prezent, 2.500 de copii și tineri minunați instituționalizați sau din familii defavorizate se bucură de educație interactivă și experiențe frumoase, de formare.


Apreciază
Distribuie