Încă o promisiune pentru ocolitoarea Făgărașului: „cel mai probabil, în doar câteva săptămâni”

Deputata Mara Mareș a trimis presei un comunicat în care susține că s-a intrat în linie dreaptă pentru demararea proiectului privind ocolitoarea Municipiului Făgăraș.

Redăm mai jos comunicatul politicianului:

„În calitate de deputat de Brașov, dar mai ales, de făgărășancă, sunt bucuroasă să vă anunț că, cel mai probabil, în doar câteva săptămâni vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș. Acest proiect esențial pentru locuitorii Făgărașului are toată susținerea Guvernului Orban și, practic, mai trebuie obținute doar câteva avize de la nivelul unor ministere. Mai exact, în scurt timp, ocolitoarea va trece de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraș și, după transfer, se poate demara procedura de licitație publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgărașului. Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii Făgărașului și mă bucur că Executivul PNL mi-a susținut toate demersurile.

Este absolut necesar ca traficul greu să fie deviat din municipiu și mașinile de mare tonaj să nu mai treacă pe bulevardul principal al municipiului. Potrivit celor mai recente date, zilnic, prin municipiu, trec peste 10.000 de vehicule, iar din cauza traficului pereții unor imobile au început să se crape.

True Energy
Monumente funerare
Proaspat Alb
Belvedere - revelion 2023
Demgy
Amanet King Onix
Spalatoria GPC

Avem susținerea Guvernului și am toată încrederea că primarul municipiului Făgăraș, domnul Gheorghe Sucaciu, și Consiliul Local Făgăraș, alături de care am colaborat în acest demers, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare.”

 

foto: Mara Mareș


Apreciază
Distribuie