Încep controalele pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare și comerțului ilicit de brazi

Verificările încep de luni, 2 decembrie, şi se vor desfăşura în pieţe agroalimentare, târguri și oboare, supermarketuri, magazine alimentare, unităţi de alimentaţie publică, hoteluri, pensiuni agroturistice şi cabanele din județ, anunță Prefectura Brașov.

Comandamentul Județean pentru Asigurarea Stării de Sănătate a Populației în perioada Sărbătorilor de Iarnă, constituit prin Ordin de Prefect, are ca sarcini aceste verificări, dar și combaterea comerțului ilicit.

 „Obiectivul autorităților este de prevenire a apariţiei unor situaţii cu implicaţii sociale imprevizibile, asigurarea stării de sănătate și protecția cetățeanului în relațiile comerciale, precum și prevenirea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare”, a declarat prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu.

Al doilea Ordin de Prefect a fost semnat pentru constituirea și activitatea Comisiei Mixte pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul, prelucrarea și comercializarea materialelor lemnoase şi a pomilor de Crăciun.

Pentru Țara Făgărașului și alte patru regiuni ale județului au fost formate comisii care se vor deplasa în toate localităţile județului  în perioada sărbătorilor de iarnă.

Qi Meridian
Monumente funerare
UPRUC-CTR
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Autopel
Florian Shaorma
RIM Fam

Toate comisiile au fost aprobate în şedinţa Colegiului Prefectural de marți, 26 noiembrie, care a avut loc la sediul Instituției Prefectului.

 

foto: Piața Făgăraș


Apreciază
Distribuie