Începe deratizarea de toamnă, în Făgăraș

Primăria Făgăraș, prin Serviciul de Administrare a Domeniului Public (ADP), va desfășura acțiuni de deratizare a domeniului public, în perioada 27 octombrie – 9 noiembrie 2020. Pentru semnalarea unor situații punctuale, cetățenii pot apela numărul de telefon 0268.211.150.

Pentru ca deratizarea să aibă efectul scontat, Asociațiile de Proprietari, agenții economici și instituțiile din municipiu ar trebui să efectueze lucrări asemănătoare pe proprietățile private (subsoluri de bloc, curți interioare etc.) odată cu desfășurarea acțiunii pe domeniul public. În acest sens, legislaţia în vigoare stipulează în mod clar importanţa şi periodicitatea lucrărilor de deratizare, precum şi consecinţele neefectuării acestora.

Produsul care urmează să fie folosit pentru acest tratament este RACUMIN PASTE, special conceput pentru combaterea rozătoarelor. Acesta se regăsește în Registrul produselor biocide autorizate de Ministerul Sănătății.

Monumente funerare
Din Bucatele Cetatii - angajari
Amanet King Onix
No Comment

Combaterea rozătoarelor are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un pericol permanent de îmbolnăvire (boli bacteriene, virotice şi parazitare) atât a populaţiei cât şi a animalelor, precum şi pierderi economice (poluare, distrugere materială etc.)

Perioada prevăzută se poate prelungi în cazul în care condiţiile meteorologice nefavorabile nu vor permite desfăşurarea acţiunii.


Apreciază
Distribuie