Incredibil, dar adevărat! Asemenea mașini circulă pe șoselele din România!

Nu mică le-a fost mirarea și polițiștilor când au depistat în trafic un autoturism cu direcția praf!

Dovada video:

Șoferul a rămas fără permisul de conducere. Polițiștii îi vor suspenda dreptul de a conduce pe o perioada de 90 zile, deoarece a condus autovehiculul cu deficiențe periculoase la mecanismul de direcție; problema tehnică ar fi putut afecta siguranța circulației, prin punea în pericol a vieții si integrității corporale a persoanelor sau prin aducerea de prejudicii proprietății publice ori private, se arată în informarea IPJ Brașov.

Mașina pericol public a fost depistată în cadrul acțiunii de verificare a stării tehnice a autovehiculelor din trafic, desfășurată vineri, 22 noiembrie, de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Brașov, împreună cu reprezentanți R.A.R., pe o stradă din Brașov.

Au fost controlate 10 autovehicule iar cinci conducători auto au primit sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 1.600 lei.

Monumente funerare
Bursele brancovenesti

Dintre cele 10 sancțiuni, șapte au fost aplicate pentru constatarea unor defecțiuni tehnice, 1 pentru permisul expirat, alta pentru lipsa asigurării R.C.A. sau pentru lipsa stingătorului din dotarea autovehiculului.

Tuturor celor 5 conducători sancționați li s-au reținut certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor conduse.

 

video: IPJ Brașov


Apreciază
Distribuie