Internet în şcolile din 18 comune

Mai multe şcoli din 18 comune din Ţara Făgăraşului şi oraşul Victoria vor avea internet de anul acesta. În total 67 de şcoli din tot judeţul Braşov au fost incluse de Ministerul Educaţiei pe lista celor ce vor fi informatizate în primele şase luni ale acestui an. 

Informatizarea lor face parte din proiectul naţional „Internet în şcoala ta“, în valoare de aproape 40 de milioane de euro, prin intermediul căruia peste 2.000 de unităţi de învăţământ din întreaga ţară, majoritatea din mediul rural, vor primi calculatoare şi vor fi conectate la internet.

Pe lista şcolilor din Ţara Făgăraşului incluse în acest proiect se regăsesc liceele din Victoria, respectiv şcolile gimnaziale din Beclean, Cincu, Comăna de Jos, Hârseni, Drăguş, Jibert, Lisa, Mîndra, Părău, Recea, Sîmbăta de Sus, Şercaia, Şinca Nouă, Şinca Veche, Şoarş, Ucea de Jos, Viştea de Jos şi Voila. Scopul proiectului constă în facilitarea accesului public în şcolile din zone rurale şi urbane dezavantajate la mijloacele moderne de comunicare.

Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Sumi Agro - Zetanil
Spalatoria Aqua Carpet
Proaspat Alb
JTTI

 (Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie