Investiţii la Hârseni în 2013

Primăria Hârseni are de cheltuit 30 de miliarde lei vechi în acest an. Zilele trecute consilierii locali au votat bugetul comunei şi principalele investiţii care se vor derula cu aceşti bani în Hârseni, Copăcel, Sebeş şi Mărgineni.

Pentru toate cele patru sate, aleşii locali au aprobat o sumă de 3 miliarde pentru a putea fi folosită în viitor ca şi cofinanţare la un proiect de apă şi canal. Edilul Mihai Olteanu spune că anul acesta autoritatea publică intenţionează să întocmească un proiect pentru a primi fonduri nerambursabile cu care să realizeze lucrările de apă şi canal în toate satele comunei.

Tot din bugetul pe anul în curs se vor continua şi lucrările începute la căminul cultural din Sebeş, acolo unde vechea clădire va fi dărâmată şi înlocuită cu o construcţie nouă din temelii.

O altă sumă din buget a fost direcţionată spre lucrările de la sediul noul al Primăriei, sediu care ar trebui să fie dat în folosinţă în circa trei luni.

JTTI
Amanet King Onix
Monumente funerare
True Energy
Proaspat Alb
Leloland
Spalatoria GPC
Belvedere - revelion 2023

În fine, o altă lucrare care va fi suportată din fondurile Primăriei de anul acesta este pietruirea tuturor drumurilor neasfaltate din cele patru localităţi şi întocmirea documentaţiilor tehnice pentru cele patru baze sportive existente, a căror modernizare va avea loc cel mai probabil în anul următor.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.