Iohannis, omagiu victimelor din #Colectiv. Viorica Dăncilă, nepăsătoare

foto: captura video Digi 24

Klaus Iohannis a adus un omagiu, în această dimineață, victimelor tragediei din Colectiv.

Președintele a depus o coroană de flori în fața clădirii unde a funcționat clubul în care a avut loc catastrofa, în urmă cu 3 ani, potrivit Digi 24.

Șeful statului a aprins o candelă și a ținut un moment de reculegere în memoria celor 64 de victime care și-au pierdut viața în urma incendiului. 

În schimb, premierul Viorica Dăncilă a refuzat să răspundă, când a fost întrebată de jurnaliști dacă are un mesaj pentru victimele din Colectiv, potrivit PRO TV.

Dăncilă a răspuns întrebărilor despre evaluarea miniştrilor Cabinetului său şi despre eventuala remaniere guvernamentală. Chiar şi despre preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie.

Amanet King Onix
Proaspat Alb
Sezar Forest - soferi profesionisti
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Agromar
Monumente funerare
JTTI

La final, însă, când  a fost întrebată de un jurnalist dacă are un mesaj pentru victimele incendiului din urmă cu trei ani, prim-ministrul Viorica Dăncilă a plecat pur și simplu, fără să răspundă.

Victimele celei mai mari catastrofe de după Revoluție vor fi comemorate și în Făgăraș, astăzi. Oamenii sunt invitați să depună flori și candele, lângă Monumentul Eroilor din fața Cetății Făgăraș, de la ora 18.00.


Apreciază
Distribuie