Ionel Ganea, LA UN PAS DE TRAGEDIE!

Antrenorul formaţiei “U” Cluj, Ionel Ganea (39 de ani), a fost transportat astăzi la spital, după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea un antrenament al echipei sale, la Poiana Braşov.

Tehnicianul a primit rapid primul ajutor de la medicii echipei, eliminindu-se astfel riscul de a-şi înghiţi limba.

“I s-a făcut rău dintr-o dată. L-a salvat maseurul, fiindcă altfel îşi îngiţea limba. Ne-am speriat cu toţii”, a declarat unul dintre cei prezenţi în cantonamentul lui “U”. Se pare că antrenorul se află în afara oricărui pericol, starea sa de sănătate fiind una bună.

Ionel Ganea a jucat în echipa națională de fotbal a României, alături de care a participat la EURO 2000. A fost golgheterul Diviziei A în sezonul 1998-1999, când a marcat 28 de goluri. În cariera sa de jucător a evoluat pentru: ICIM Braşov, FC Braşov, U. Craiova, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, VfB Stuttgart, Bursaspor, Wolverhampton, Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, FC Timişoara şi Sănătatea Cluj.

Spalatoria GPC
Demgy
Autopel
Proaspat Alb
Qi Meridian
RIM Fam
Amanet King Onix

După retragerea din activitate, a devenit director sportiv la Dinamo București, pentru ca apoi să preia funcţia de antrenor secund al echipei, în mandatul antrenorului Cornel Țălnar. În 2010 a ocupat funcţia de antrenor principal la echipa FC Dinamo II București. Pe data de 27 martie 2012 a fost numit ca antrenor principal al formației FC CSCA-Rapid Chișinău. În prezent, el antrenează echipa “U” Cluj.

(sursa libertatea.ro)


Apreciază
Distribuie