Iosif Baki este noul administrator special al Ecoterm

sursa foto: Facebook

Iosif Baki este noul administrator special al societății Ecoterm, fiind ales de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) în cadrul întunirii care a avut loc vineri, 27 octombrie.

Administratorul special a obținut 13 voturi după ce a fost propus de consilierul local Ovidiu Popa. A doua propunere,  făcută de administratorul judiciar Top Expert, a fost Alexandru Mușat care este și directorul societății. Însă, el a obținut doar două voturi din partea consilierilor locali.

„Din toți cei 19 reprezentanții AGA au fost prezenți 15. Au fost 13 voturi pentru și două împotrivă. S-a votat secret pentru că este vorba de persoane. 13 voturi au fost pentru domnul Baki, iar două pentru domnul Mușat”, a declarat viceprimarul Făgărașului, Valentin Clonț.

Proaspat Alb
Amanet King Onix
Monumente funerare
Moveos Fagaras_11.22

Noul administrator va fi reprezentatul Consiliului Local iar „atribuțiile lui sunt destul de limitate, având în vedere că planurile de reorganizare ale societății au fost finalizate”, spune Mușat.

Iosif Baki ocupă și funcția de șef al departamentului de marketing la Monitorul de Făgăraș, potrivit site-ului ziarului.


Apreciază
Distribuie