IPJ Brașov suspendă audiențele. Relațiile cu publicul, fără interacțiunea directă

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov a anunțat că, începând de joi, 12 martie 2020, activitatea de relații cu publicul, atât la sediul inspectoratului, cât și a celorlalte subunități (poliții municipale, orășenești, stațiuni, secții de poliție urbane și rurale, posturi de poliție), se va desfășura fără interacțiunea directă cu persoanele din afara instituției.

Orice petiție, solicitare sau cerere poate fi transmisă prin serviciul poștal, fax la nr. 0268.319.396 sau în format electronic accesând site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – https://bv.politiaromana.ro – secţiunea Trimite o petiţie online sau pe adresa cabinet@bv.politiaromana.ro.

De asemenea, începând cu aceeași dată, activitatea de primire în audiență se suspendă.

„Vă asigurăm că orice petiție, solicitare sau cerere adusă la cunoștința noastră va fi tratată cu maximă atenție, urmând a fi soluționată în conformitate cu prevederile legale incidente.

Monumente funerare
Narin
Leloland
True Energy
Belvedere - revelion 2023
JTTI
Florian Shaorma

Orice modificare survenită în ceea ce privește aspectele de mai sus, vă va fi adusă la cunoștință în timp util”, se mai arată în comunicatul IPJ Brașov.

Toate aceste măsuri au fost luate în contextul hotărârilor dispuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență pentru limitarea riscului de infecție cu coronavirus, în temeiul art. 4 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, precum și a dispozițiilor legale în vigoare.


Apreciază
Distribuie