Jandarmii brașoveni au împărțit amenzi de peste 160.000 de lei în luna noiembrie

216 sancțiuni contravenționale, constând în avertismente si amenzi contravenționale, în valoare totală de 161.300 lei, au aplicat jandarmii brașoveni în perioada 1-30 noiembrie 2022.

Sancțiunile au fost aplicate pentru contravenţii silvice, vânătoare ilegală și nerespectarea legii privind protecția fondului cinegetic, pentru pescuit ilegal ș.a.

Jandarmii din Vama Buzăului, Predeal, Râșnov, Zărnești, Făgăraș și Brașov, au confiscat peste 30 mc de material lemnos care a fost predat autorităților competente.

Și în perioada următoare jandarmii vor fi vigilenți si vor acționa în toate zonele județului nostru, pentru descurajarea fenomenului infracțional și vor manifesta toleranță zero pentru abaterile, de orice fel, de la normele legale, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov.

Amanet King Onix
Florian Shaorma
JTTI
Moveos
Monumente funerare

Instituția a acționat în luna noiembrie, atât independent cât și alături de polițiști, pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a executat un număr de 481 de misiuni de ordine publică, numărul fiind influențat de desfășurarea în spațiul public a unui număr crescut de activități cultural-artistice, precum și competiții sportive cu participare numeroasă.

Au fost executate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional specific anotimpului rece, prin monitorizarea respectării legislaţiei referitoare la de prevenire și combatere a tăierii și comercializării ilegale a materialului lemnos și a brazilor de Crăciun., precum și la regimul materialelor pirotehnice (petarde, artificii).


Apreciază
Distribuie