Jurnaliştii şi agenţii de pază şi-au făcut reciproc plângeri

Un conflict între jurnalişti şi agenţi de pază a izbucnit zilele trecute pe fosta platfomă Nitramonia. Un jurnalist a sunat la 112 să anunţe că în timp ce se afla la Nitramonia să realizeze un material, colegul său operator a fost agresat fizic de agenţii de pază.

Oamenii legii au ajuns la faţa locului la 10 minute după primirea telefonului şi au constatat că motivul conflictului ar fi fost pătrunderea jurnaliştilor fără drept în perimetrul societăţii. Poliţiştii au aplanat starea conflictuală, iar persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul Poliţiei. Unul dintre cei doi jurnalişti a depus plângere pentru că ar fi fost agresat fizic de agenţii de pază, iar paznicii au depus la rândul lor plângere împotriva ziariştilor, cu privire la faptul că au pătruns fără drept în perimetrul combinatului.

Cele două plângeri au fost conexate într-un dosar penal, iar oamenii legii se ocupă acum de acest caz pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul. Soluţia legală va fi dată prin Parchetul Făgăraş.

Qi Meridian
Demgy
Florian Shaorma
Belvedere - revelion 2023
Autopel
True Energy

Cei doi jurnalişti lucrează la postul de televiziune naţional Digi 24.


Apreciază
Distribuie