Kaufland retrage de la vânzare o jucărie. Copiii se pot sufoca

Rețeaua de magazine Kaufland retrage de la vânzare o jucărie destinată bebelușilor.

Clopoțelul cu care este prevăzut acest produs (foto jos) se poate detașa și există riscul ca micuții să se sufoce.

Clienții care au achiziționat  jucăria sunt sfătuiți să nu o mai folosească! Produsul poate fi returnat în orice magazin Kaufland, fără a prezenta bonul fiscal, se arată într-un comunicat de presă.

Comunicatul integral:

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul Jucărie zornăitoare pentru bebeluși, COD EAN : 4337185357206, Lot: 1151870-1418 (lotul este inscripționat pe produs).

În cazul acestui produs, în anumite condiții, clopoțelul zornăitor se poate detașa din interiorul jucăriei. În situația în care bebelușii sau copiii mici l-ar putea înghiți, există pericolul sufocării.

Florian Shaorma
curatare tapiterie
Monumente funerare
Liceul Senchea
Brutaria Dragus

Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsul menționat.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Kaufland cere scuze clienților pentru situația creată. Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00.


Apreciază
Distribuie