Kinga Sebestyen face kangoo jumps la Făgăraş

Celebra instructoare de kangoo jumps, Kinga Sebestyen, va veni la Făgăraş în data de 9 iunie. Devenită cunoscută pentru toată lumea în urma unui scandal, instructoarea era vestită în lumea aerobicului, în care activează de 15 ani.

Aceasta va susţine un program de kangoo jumps în sala de sport de la Colegiul Naţional „Radu Negru” cu începere de la ora 12.00. Toţi făgărăşenii care vor să asiste pot intra gratuit. Kinga, care se va afla pentru prima dată la Făgăraş, a fost chemată în oraşul nostru de o instructoare locală de kangoo jumps, Iulia Catincuţ.

În sala Colegiului organizatorii şi-au propus să facă un maraton-sincron în care circa 100 de persoane să sară pe ghetele cu cele două lamele elastice.

Copy Center TMF
Future Sound
Salco

Acest sport apărut relativ recent în România a fost inventat de un doctor canadian, în vederea recuperării persoanelor care suferă de diverse afecţiuni. De la simpla sa funcţie de recuperare, kangoo jumps a devenit încet-încet o formă de sport câştigând teren în faţa sălilor de forţă şi a celor de fitness.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie