La Sâmbăta de Sus au inceput lucrările la rețeaua de canalizare

Primăria Sâmbăta  a anunțat demararea investiției “Înființare rețea de canalizare menajeră pe DJ 104A, pe raza localității Sâmbăta de Sus”.

Săptămâna trecută am semnat contractul cu constructorul și am făcut toate demersurile pentru începerea lucrărilor. Joi (n.r. 12 august), împreună cu reprezentanții constructorului, ai firmei care reabilitează drumul județean, reprezentanții rețelelor și dirigintele de șantier am făcut predarea amplasamentului către firma câștigătoare a licitației de atribuire.

Am pornit de la zero, am muncit în tot acest timp pentru ca documentația tehnică și procedura de avizare începută în noiembrie 2020 împreună cu firma SC NV Construct de la Cluj să se concretizeze cu execuția acestei lucrări, licitația fiind câștigată de asocierea firmelor SC ICA Probuilt SRL și SC Gopro SRL Brașov“, a declarat primarul comunei, Nicolae Morariu.

TMF Copy Center
Monumente funerare
Amanet King Onix

Lucrarea de canalizare trebuia realizată înainte de reabilitarea drumului județean deoarece, după asfaltare, nu mai puteau fi făcute lucrări edilitare in zonă timp de mai mulți ani.

Autoritățile speră acum ca lucrarile să se desfășoare conform graficului de execuție.


Apreciază
Distribuie