Liceeni făgărășeni, doriți de cea mai importantă universitate din Cluj

foto: rtv.net

Liceenii din Făgăraș sunt căutați de Universitatea Babeș-Bolyai, cea mai mare instituție de învățământ superior din România.

Studenți și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vin în municipiul nostru, marți, 26 martie, pentru a încerca să-i convingă pe adolescenți să urmeze cursurile facultăților din Cluj-Napoca.

Aceștia vor vorbi cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu” – ora 9:00, de la Colegiul Național „Doamna Stanca” – ora 10:00 și cu cei de la Colegiul Național „Radu Negru” – ora 12:00.

Prezentările care vor avea loc fac parte din proiectul Caravana UBB al OSUBB, aflat la a șasea ediție și care, anul acesta, va ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Florian Shaorma
curatare tapiterie
Proaspat Alb
Monumente funerare
Demgy

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește studenți din toate facultățile UBB.

Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38.000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune.


Apreciază
Distribuie