Locuitorii din Drăguș, obligați să stea în case după ora 20, în weekend

foto: comunadragus.ro

ACTUALIZARE

Premierul Florin Cîțu a anunțat vineri, 26 martie, că restricțiile decise cu o seară înainte de Guvern vor fi aplicate doar de duminică, 28 martie.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Incidența cazurilor de infectare din comuna Drăguș a ajuns la 4,31 la mia de locuitori, potrivit informațiilor publicate de Direcția de Sănătate Publică Brașov. Ca urmare, în Drăguș se aplică noile reglementări adoptate pentru prevenirea răspândirii și controlul infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, și anume „în toate localităţile, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20:00 – 05:00”.

Măsura se aplică în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Monumente funerare
TMF Copy Center
Amanet King Onix
Stefani Pool

Între orele 20:00 – 05:00 se poate circula numai pentru motive bine întemeiate, ca şi până acum, cu legitimaţie, adeverinţă de serviciu sau declaraţie pe proprie răspundere.

De asemenea, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, este permisă până la ora 18.00 , în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Între orele 18.00 şi 05.00 se pot face livrări la domiciliu.

Restricţiile încetează când rata de incidenţă cumulată în ultimele 14 zile scade sub 3,5 la 1.000 de locuitori.


Apreciază
Distribuie