Locul I şi la geografie

D-na Stanca Colegiul Național „Doamna Stanca” a bifat un nou succes, de data aceasta la concursul naţional de geografie „Terra”, organizat de Ministerul Educației Naționale, în parteneriat cu Societatea de geografie din România și cu Editura CD Press.

Participarea într-un număr mare, la etapa locală a concursului, demonstrează încă o dată dorința elevilor de a lua parte la astfel de activități dar şi pasiunea lor pentru geografie.

În urma fazei locale, trei elevi s-au clasificat pentru faza județeană: Ana Olivia Poenariu şi Iulia Stanciu, din clasa a V-a, şi Flavia Stoica, din clasa a VII-a A.

Sâmbătă, 23 martie 2013, la Braşov a avut loc etapa județeană a competiţiei, unde elevii, îndrumați de profesorii Alexandra Buta și Cornelia Stanciu, au obţinut locuri foarte bune.

Spalatoria GPC
Moveos
Amanet King Onix
La Turcu
Florian Shaorma

Flavia Stoica a obținut cel mai mare punctaj la etapa județeană şi urmează să participe la faza națională a concursului, pe data de 27 aprilie. Flavia spune că pasiunea pentru geografie şi dorinţa de a participa la concurs au fost principalele ei avantaje până acum.

Pentru etapa naţională, eleva Colegiului Doamna Stanca recunoaşte că are ceva emoţii, dar se pregăteşte intens sub îndrumarea profesoarei Alexandra Buta.

 Edith Orban, clasa a X-a C
Colegiul Naţional Doamna Stanca


Apreciază
Distribuie