Locul II la turneul şcolar de handbal

Handbal XV
Fotografie din colecţie, HCM Făgăraş (Foto: C. Ramba)

Elevii handbalişti de la Şcoala Gimnazială „Ovid Densuşianu” s-au clasat pe locul II la turneul semifinal de la Cluj-Napoca.

Profesorul Mircea Anca spune că a fost un turneu destul de dificil, unde elevii s-au străduit foarte mult, dorindu-şi victoria. „Ca şi anul trecut, am reuşit o performanţă destul de bună. Deşi am terminat pe locul II, nu ne-am calificat la faza naţională pe şcoli, dar suntem în primele 10 echipe din ţară, ceea ce spune foarte mult despre performanţa obţinută”, a spus profesorul Anca.

Echipele cu care au jucat făgărăşenii au fost din Cluj, Braşov, Harghita şi Mureş, iar printre elevii care au jucat la turneul din Cluj-Napoca sunt şi câţiva care fac pregătire cu profesorul Dumitru Opriş, directorul Clubului Şcolar Sportiv din Făgăraş.

Reno Depo
Florian Shaorma
Agromar
Spalatoria Aqua Carpet
Victoria Federal IFN

„Noi, cum nu avem o sală de sport aşa cum ar trebui ea să fie, am profitat de experienţa copiilor la club, ne-am pregătit şi pe bitum în curtea şcolii, iar în sală foarte puţin, când afară plouă, pentru că nu este spaţiu suficient. Oricum, elevii sunt buni şi la învăţătură şi la sport, ei trebuie felicitaţi în primul rând”, a mai spus profesorul Anca.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie