Lucrarea de reabilitare a captării apei începe în curând

După semnarea contractului care priveşte reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canal din municipiu, iată că a fost semnat şi contractul pentru reabilitarea captării şi a aducţiunilor până la Făgăraş. În sala de şedinţe a Primăriei s-a semnat ieri contractul în sumă de peste 12,5 milioane lei fără TVA între directorul societăţii Apă Canal Sibiu şi reprezentantul asocierii de firme care a câştigat licitaţia.

Trei firme s-au reunit pentru a duce la bun sfârşit această lucrare: Hidroconstrucţia, General Concrete Cernavodă şi Benni Prest. Liderul asocierii este Hidroconstrucţia, iar directorul sucursalei Sebeş a societăţii a fost prezent la Făgăraş la semnarea contractului.

Din momentul începerii acestor lucrări şi până la finalizarea lor nu va trebui să treacă mai mult de 18 luni, termen stipulat în contract. Contractul prevede reabilitarea a 30 de puţuri din Pojorta, Hurez şi Iaşi, construcţia a 4,5 km reţea de legătură între puţuri, reabilitarea a două rezervoare înmagazinare apă şi două staţii de pompare.

Firma servicii renovare
JTTI
curatare tapiterie
Demgy
Monumente funerare
Victoria Federal IFN

De asemenea vor fi înlocuite conductele de aducţiune prin care apa este transportată la Făgăraş pe o lungime de peste 10 km.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie