Macabru: făt aruncat printre gunoaie!

Cruditatea unei mame a întrecut orice limită. Femeia şi-a aruncat pruncul nou-născut la gunoi. Fătul a fost descoperit printre deşeuri.

Macabra descoperire a oripilat populaţia oraşului şi organele de anchetă. Noul născut era un băieţel, găsit fără suflare într-o cutie de carton, aruncată fără milă pe fosta rampă de gunoi a Făgăraşului, cea de pe Dealul Galaţiului.

,,Fătul a fost găsit în jurul orei 17.00, sâmbătă, 22 februarie, de către un cetăţean, care a alertat autorităţile. Luni facem necropsia fătului la Serviciul de Medicină Legală din Braşov, spre a vedea dacă a fost născut mort sau viu. Putem vorbi de o infracţiune numai în cazul în care s-a născut viu. Odată cu necropsia, se vor preleva şi mostre de ADN pentru a fi identificată mama”, a spus cms. şef. Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

În situaţia în care analizele medicilor de la Medicină Legală arată că pruncul se afla în viaţă când a fost născut, mama acestuia poate fi acuzată de săvârşirea infracţiunii de pruncucidere.

Firma servicii renovare
Florian Shaorma
JTTI
curatare tapiterie
Demgy
Agromar

 

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie