Magdalena Coman se întoarce la conducerea DSP Făgăraş

Făgărăşeanca Magdalena Coman revine la conducerea DSP Făgăraş. Dr. Coman a fost numită cu delegaţie în inauarie 2014 la şefia Direcţiei de Sănătate Publică Braşov.

De câteva zile instituţia braşoveană are o nouă conducere. Director executiv este dr. Lavinia Buvnariu, cea despre care presa braşoveană scrie că a fost mulţi ani adjunctul directorului DSP pentru control în sănătate publică.

Ca şi Magdalena Coman, Lavinia Buvnariu a primit doar o delegaţie pentru preluarea atribuţiilor specifice postului de director executiv, pe perioadă determinată, până la organizarea unui concurs pentru funcţia respectivă, de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, scrie mytex.ro.

Noua directoare executivă a DSP Braşov, unde s-a angajat de la începutul anilor ’90, devenind rapid şef de secţie, a mai fost şi director executiv adjunct la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Braşov, departamentul Siguranţa Alimentelor.

curatare tapiterie
Proaspat Alb
Brutaria Dragus
Monumente funerare
Firma servicii renovare
Sezar Forest - soferi profesionisti

Pe postul de director adjunct este dr. Camelia Defta, cea care are responsabilităţi de purtător de cuvânt al instituţiei.

Foto: dr. Magdalena Coman (www.bzb.ro)


Apreciază
Distribuie