Mama și-a denunțat fiul, care o bătea pe concubina sa

Polițiști făgărășeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, după ce luni, 14 decembrie 2020, în jurul orei 3 dimineața au fost sesizați de o femeie din municipiu că fiul său o agresează fizic pe concubina sa.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul comun din Făgăraș, un tânăr, în vârstă de 22 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 19 ani.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânărul în cauză”, se arată în buletinul de presă al IPJ Brașov.

Monumente funerare
TMF Copy Center
RMN Diagnostica

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie