Mândra Chic și Cutiuța Călătoare strâng bani pentru copiii îngrijiți de Hospice Casa Speranței

Atelierul-şezătoare din cadrul Muzeului de Pânze şi Poveşti din Mândra a deschis o licitație de zestre contemporană pentru mai multe campanii civice și sociale. Printre acestea este și proiectul Cutiuței Călătoare:  cadouri pentru copiii aflați în grija Hospice Casa Speranței.

Pachetul de zestre contemporană ndra Chic scos la licitație este format din: o traistă de colindat cu țesătură veche, o păpușă din fetru, un set de ornamente de Crăciun din lemn și o carte poștală cu poveste și design realizată de artistul vizual Ada Mureșan. Prețul de pornire a fost stabilit la 150 de lei iar pasul de licitație este de 10 lei.

Licitația se face în comentarii, până duminică, 19 decembrie. Luni, 20 decembrie, expediem produsele cu Fan Courier spre câștigători, imediat ce aceștia transferă suma licitată direct în contul proiectului pentru care am pus la bătaie pachetul nostru de zestre contemporană. Plata taxei de livrare a produselor se face ramburs, la primirea coletului”, spun organizatorii licitație, care se desfășoară aici.

Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare
Sezar Forest
Spalatoria GPC

Banii rezultați vor susține proiectul CutiuțaCălătoare, inițiat de Asociația Iia Călătoare, care pregătește cadouri pentru copiii care au nevoie de îngrijire paleativă, aflați în grija Hospice Casa Speranței.


Apreciază
Distribuie