Manifest pentru alegerile din 6 decembrie

PUBLICITATE ELECTORALĂ!


Toți cei care am format USR. Toți cei care am format PLUS. Toți cei care ne susțin. Toți cei care acum sunt alături de Alianța USR PLUS. Cu toții ne-am dorit să fim buni cetățeni, am făcut voluntariat, ne-am ajutat semenii.

Am dârdâit pe străzi protestând pentru pădurile noastre, pentru justiție și am cerut o țară ca afară. Am intrat în politică atunci când am înțeles că doar astfel vom produce o schimbare reală în societatea românească.

Noi, toți, generația crescută în democrație, nu concepem ca într-o țară liberă, pentru care părinții noștri au luptat, să existe atâta nedreptate și atâta corupție. Noi avem datoria să facem mai mult decât părinții noștri.

Nu suntem perfecți, dar suntem oameni buni și implicați în comunitățile noastre. Suntem cei care ne încăpățânăm să schimbăm lucrurile care nu merg bine, indiferent de câte obstacole întâlnim pe parcurs. Noi nu avem frică.

După incendiul de la Colectiv, am avut un an de guvernare tehnocrată, în care am văzut că România se poate administra fără corupție. Atunci s-au făcut pași mari pentru transparentizarea administrației publice și debirocratizare. S-au mărit salariile profesorilor, ale medicilor, s-a majorat punctul de pensie și, totodată, s-au creat peste 150 de mii de locuri de muncă. Au fost deblocate toate axele de finanțare și a fost cel mai bun an în ceea ce privește absorbția de fonduri europene. Din păcate, la alegerile din 2016, majoritatea românilor care au mers la vot au ales să creadă minciunile PSD.

Dar tot în 2016, românii au dat o șansă unui partid nou, cu oameni aflați la prima experiență politică. Brașovul a fost bine reprezentat de Allen Coliban și Tudor Benga, oameni care au susținut proiectele Brașovului, s-au bătut pentru dreptul românilor la un mediu sănătos, pentru justiție și pentru reformele de care România are nevoie.

În acești patru ani, parlamentarii USR au demascat constant hoția, nepotismul și impostura din vechea clasă politică. Și au fost principala voce din Parlament a românilor care protestau în stradă împotriva abuzurilor din justiție săvârșite de PSD, ALDE și complicii lor.

La europarlamentare, USR PLUS a devenit prima opțiune de vot pentru brașoveni. În prezent, europarlamentarii noștri sunt printre cei mai activi și mai apreciați din Parlamentul European.

Apoi, în 27 septembrie anul acesta, brașovenii au avut încredere în noi și am câștigat alegerile locale. E un mandat în care trebuie să construim proiectele mari de care Brașovul are nevoie și, în același timp, să clădim o comunitate puternică. Împreună le vom face pe toate.

Stefani Pool
Amanet King Onix
TMF Copy Center
Monumente funerare

În 6 decembrie, urmează poate cele mai importante alegeri pentru societatea românească, cele pentru Parlamentul României.

Ar fi o mare pierdere să mai ratăm încă patru ani cu un Parlament în care majoritatea să treacă legi strâmbe. Ar fi mare pierdere pentru că, cu fiecare parlament ticălos și cu fiecare guvernare mânată de interese personale și de grup, vom continua să ne pierdem cea mai valoroasă resursă: tinerii.

Candidații USR PLUS Brașov pentru Parlamentul României sunt oameni cu cariere solide, integri și care au fost implicați în societatea civilă. Sunt oameni care nu rămân indiferenți la nedreptăți. Ei se vor bate pentru proiectele de care are nevoie Brașovul și pentru legile și reformele de care are nevoie România.

Nu trebuie să ne fie frică să mergem la vot. Ar trebui să ne fie frică să absentăm de la vot în 6 decembrie. Dacă vrem o Românie fără hoție, votează în 6 decembrie singurul partid fără penali în funcții publice!

 

 

 


Articol comandat de: PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA filiala USR Brașov
Executat de: SC Promovare Media Star SRL
Cod mandatar financiar: 11200021


 


Apreciază
Distribuie