Masca de protecție, din nou obligatorie în apropierea tuturor școlilor din județul Brașov

foto: Yoav Aziz / unsplash.com

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat miercuri, 8 septembrie,  Hotărârea nr. 165/2021, care prevede următoarele:

Art.1 În aplicarea art.1 din Ordinul 699/67/2021 al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne, este obligatorie purtarea  măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, stații pentru transportul în comun.

Art.2 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ, pentru persoanele care staționează în acest perimetru.

Art.3 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov au obligația informării populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse în prezenta hotărâre.

Monumente funerare
Saga - august 2022
Spalatoria GPC
Saga - pizza&rooms
Husqvarna
Demgy - locuri de munca
Saga - Adi de la Valcea
Bricks

Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării și respectării acestora.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici.


Apreciază
Distribuie