Membru PSD Făgăraș: „Trăim zile în care Eroii Revoluției se întorc în morminte”

foto: Facebook / Marius Toanchină

Președintele Tineretului Social Democrat (TSD) Făgăraș, Marius Toanchină, reacționează după protestele de vineri seară din București.

Toanchină spune că „voința poporului este suverană într-un stat democratic”, făcând referire la rezultatul ultimelor alegeri parlamentare. În mesajul postat pe Facebook, acesta îi acuză pe membrii PNL și USR că instigă la violențe și că „Eroii Revoluției se întorc în morminte” din această cauză.

Este prima reacție a unui membru local a PSD.

Redăm în întregime declarația președintelui TSD Făgăraș, needitată de către redactorii ziarului nostru:

„VOINTA POPORULUI ESTE SUVERANA INTR-UN STAT DEMOCRATIC.
Alegerea reprezentantilor cetatenilor romani in Parlamentul Romaniei se face la #VOT, NU in #strada prin proteste violente, NU pe online prin instigare la #ura si #violenta contra #fratilor_romani si a institutiilor statului.
#PNL_USR_si_altii, vor acum alegeri parlamentare #anticipate.
In judetul Brasov la #alegerile_parlamentare, la #Camera_Deputaţilor#PSD a obţinut 36,71% (71.162 voturi), cu mai bine de 10.000 voturi in plus cat #PNL si #USR insumati : PNL – 21,01% (40.738 voturi), USR – 13,93% (27.016 voturi), UDMR – 6,10% (11.825 voturi) şi ALDE – 5,93% (11.507 voturi).
La #SenatPSD Brasov a câştigat alegerile cu 35,58% (72.846 voturi) urmat de PNL – 21,84% (42.342 voturi), USR – 14,79% (28.664 voturi), UDMR – 6,18% (11.983 voturi) şi ALDE – 6,24% (12.096 voturi).

Demgy
Mogaldea Therapy
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Proaspat Alb

Traim Zile In Care EROII Revolutiei Se Intorc In Morminte. Pentru ca s-au jertfit ca noi sa putem vota liber si democratic dar prin #violente, acum se incearca ca votul liber exprimat si vointa poporului exprimata in #decembrie 2016 sa fie incalcate si anulate.

Traim Zile In Care EROII care si-au jertfit viata de-a lungul timpului pentru #UNIREA_ROMANILOR, se intorc in morminte.

Traim Zile In Care se rup #prietenii din cauza simpatiilor politice diferite.

Trist….”


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Care voința penalule,,,,, pensionarii și țiganii au fost la vot și de asta o ducem asa de bine,,,, nu var fi rușine,,,,,, jegurile societăți,,,, încet, încet, vom ajunge ca Turcia sau Venezuela, mama voastră de hoți,,,, ați distrus tara, ați gonit tineretul din Romania,,, vineri azi ordonat jandarmilor sa bata oameni nevinovati, handicapati naibi,,,, îl pupati pe ticălou de dragnea toată ziua în anus, nesimțiților,,,,

Comentariile sunt închise.