Menajeră care a furat 20.000 de euro dintr-o casă din Hârseni, reținută de polițiști

foto: pexels.com

O femeie din Hârseni a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore, după ce a furat timp de un an din casa în care făcea curat.

Polițiștii au fost sesizați pe 6 aprilie de către proprietarul casei, tot din comuna Hârseni, care semnala faptul că îi lipsește o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în imobil.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că banii ar fi fost sustrași în mai multe rânduri, într-un interval de aproximativ un an de zile, de către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudicial cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro.

Demgy
Spalatoria GPC
JTTI
Florian Shaorma
Moveos
Agromar

„În baza probatoriul administrat până în acest moment, la data de 11 aprilie a.c., polițiștii au dispus preținerea persoanei bănuite, o femeie de 39 de ani, din aceeași localitate, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare preventive al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare. Cauza este cercetată la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale”, arată IPJ Brașov într-un comunicat de presă.


Apreciază
Distribuie