Meniul săracilor de Crăciun

Nevoiaşii Făgăraşului nu vor răbda de foame de sărbători. Cele 150 de persoane care primesc zilnic masa de la Cantina de Ajutor Social, din cauza veniturilor prea mici sau chiar inexistente, îşi vor primi hrana pentru Crăciun luni, 23 decembrie. Asta, pentru că bucătăresele Cantinei vor lucra ultima zi, lunea, şi se vor întoarce la muncă tot lunea, în 30 decembrie, pentru a pregăti hrana de Revelion.

„Beneficiarii Cantinei primesc  supă, o friptură de porc, un pilaf cu carne de pui, câteva conserve de carne de porc, pateuri, o rudă de salam de 500 de grame, câteva pâini, lapte, ciocolată şi un cozonac. Am avut parte de o sponsorizare cu cozonaci din partea unui om de afaceri din oraş, astfel încât putem să-i dăm fiecăruia câte un cozonac întreg”, au explicat bucătăresele de la Cantina de pe strada Ion Codru Drăguşanu.

Personalul Cantinei va lucra la foc automat pentru a pregăti hrana pentru mai multe zile la rând. Patru bucătărese asigură masa celor 150 de făgărăşeni, cărora li s-a aprobat cererea de a primi hrană socială.

Victoria Federal IFN
Demgy
Sumi Agro - Shigeki
Proaspat Alb
Reno Depo
Amanet King Onix
Monumente funerare

În 30 decembrie, femeile se vor întoarce la muncă pentru a prepara mâncarea pentru prima şi a doua zi din Noul An.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie