Mici dansatori, mari speranțe | Bikeathon 2018

Împreună cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului, aducem în atenția voastră cauzele înscrise la Bikeathon 2018.

18 proiecte ale unor oameni care vor să contribuie la schimbarea comunității în care trăim. Cauze în care ne putem implica pentru a face diferența între vis și realitate.

Unul dintre visurile pe care bicicliștii și donatorii îl pot transforma este cel care unește 30 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani. Este vorba despre trupa de dans „Hänsel și Gretel”, înființată în anul 2012, care a participat la numeroase campionate naționale și internaționale.

Copiii, care au deja în palmares peste 60 de premii, s-au înscris în competiția Bikeathon pentru a acoperi o parte din costurile mari suportate de părinți. Aceștia asigură cheltuielile pentru transport, cazare și taxe de înscriere, la fiecare competiție în care reprezintă Făgărașul.

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu

Pentru concursuri, copiii au nevoie de pantofi speciali, iar cea mai ieftină pereche costă 150 lei. Trupa de dans speră să adune suma de 2.000 de lei, pe 9 iunie.

Dacă vreți să pedalați pentru ei, vă puteți înscrie până pe 31 mai. Dacă vreți să donați, puteți face acest lucru oricând, online.

Materialul face parte din campania Bikeathon 2018, realizată de Star FM, Super FM și Bună Ziua Făgăraș, cu sprijinul Fundației Comunitare Țara Făgărașului.


Apreciază
Distribuie