Micii dansatori copleşiţi cu premii

Nouă copii cu vârste între 5 şi 10 ani au reprezentat Făgăraşul la un concurs internaţional de dans desfăşurat recent la Recaş, în judeţul Timiş. Competiţia a reunit cluburi de dans din 5 ţări: Ungaria, Serbia, Italia, România şi Cehia. De la Făgăraş a participat o parte din trupa de dans „Hansel şi Gretel” coordonată de instructorul coregraf Adela Mihalcea.

Micuţii au muncit pe rupte pentru a executa fără pic de greşeală dansurile în perechi, în grup şi în formaţie. Dar s-au întors recompensaţi cu 9 premii, spune coregrafa lor.

„A fost un concurs destul de greu. Am participat cu nouă dansuri, ne-am întors cu nouă premii: 5 premii I, 3 premii II, 1 premiu III. Copilaşii s-au descurcat de minune, au fost învingători. Ei sunt nişte luptători şi oricât de grea ar fi competiţia, tot se descurcă, pentru că dansul este pasiunea lor”, spune Adela Mihalcea.

1383256_746303218716973_851468857_n

Monumente funerare
Firma servicii renovare
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
JTTI
Proaspat Alb

Copiii au dansat ballroom show, dans carriebean latin, dance show şi fantasy. Pentru că au trecut de această etapă, în primăvară vor participa la un concurs mondial din Ungaria.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie