Miercuri, „Locuiesc în sensul giratoriu”

Trupa de teatru EvadArt prezintă spectacolul „Locuiesc în sensul giratoriu”. Piesa, scrisă și regizată de Codrina Anghel, pornește  de la statistica tragică a accidentelor rutiere, în care sunt implicați  tinerii.

Conform  datelor, prima cauză a morții tinerilor cu vârsta până la 24 de ani o reprezintă  accidentele de mașină. De aceea, spectacolul se dorește un semnal de alarmă care provoacă la reflecție.

La nivel simbolic,  se vorbește despre destin, călătoria prin viață și situațiile fără ieșire în care sunt prinși adesea oamenii.

Piesa va fi prezentată publicului miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18, la Casa Municipală de Cultură.

Din distribuție fac parte: Roxana Banu, Christa Anghel, Gabriel Borțan, Samira Grădinaru, Ana Munteanu, Oana Stroie, Alexandru Cândea, Sebastian Stan, Alexandru Todea,  Alexandru Aldea, Răzvan Căldăraru și Andrei Florea.

Prețul unui bilet este 10 lei.

TMF Copy Center
Din Bucatele Cetatii - angajari
Amanet King Onix

„Fiecare bilet ne aduce cu 10 km mai aproape de festivalul la care vom participa peste câteva zile. Trupa de teatru EvadArt a fost selectată să participe cu acest spectacol la Festivalul Național „Ora de Teatru” de la Focșani, din 28 noiembrie – 1 decembrie 2019.

Invităm publicul din Făgăraș să se bucure de  această producție, marca EvadArt!

Orașul are nevoie de teatru, trupa noastră are nevoie de tine. Sparge rutina și vino la teatru”, a declarat Codrina Anghel.


Apreciază
Distribuie