Miercuri se râde! ‘Cum se face’ – la Casa de Cultură Făgăraș

Viața din spatele cortinei ajunge în fața cortinei, în spectacolul scris și regizat de Octavian Strunilă.

Miercuri, 20 noiembrie, de la ora 19, spectatorii sunt invitați să pătrundă în culisele unui spectacol de teatru și să descopere că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Iar în această meserie, eșecul este public!

Cei prezenți în sala de spectacol vor asista la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile.

Distribuția:

 

Octav Strunilă → Domnul Dorin,  regizorul care caută să atingă absolutul în artă dar este forțat de împrejurări să facă un spectacol cu niște actori nepotriviți piesei sale.

 

 

Paul Ipate → Silvestru, un individ superficial, reprezentantul oamenilor de televiziune care au făcut o facultate de teatru doar pentru a se lăuda că și ei sunt actori.

 

 

TMF Copy Center
Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare

 

Paula Chirilă → Doamna Pompoiu, mare doamnă a teatrului românesc, actrița care a făcut roluri mari în teatru și care este respectată de toată lumea mai puțin de Larisa care nu înțelege acest statut.

 

 

 

Andreea Mateiu → Larisa, cântăreața de play back, amantă la bază, care obține diferite contracte prin prisma relațiilor pe care le are; este simpatic de prostuță și amuzant de nepricepută.

 

 

 

George Constantinescu → Dezideriu, actorul pentru care teatrul este un spațiu sacru și care crede că trebuie să aleagă cu mare grijă cuvintele pe care le rostește pe scenă.


Apreciază
Distribuie