Mihai Teacă a câștigat trofeul Vedeta Populară! | VIDEO

foto: captură video TVR 1

Noile vedete populare sunt Mihai Teacă și Vlăduț Sărmaș. Este pentru prima dată când trofeul și marele premiu de 100.000 de lei sunt împărțite de doi concurenți.

În finala sezonului trei al emisiunii difuzate de TVR 1, finalișii au trecut prin două probe de foc: colinde şi cele mai cunoscute melodii din zona pe care o reprezintă.

În prima parte, Mihai a ales să colinde ca în comuna Viștea de Jos, iar obiceiul a fost pus în scenă cu ajutorul unor feciori din localitate, toți fiind sprijiniți de artista Mariana Șandru și „o fată de măritat”. Astfel a stors lacrimi, din nou, atât de la tatăl lui, cât și de la membrii juriului – Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi Elise Stan.

Pentru a doua probă, el a ales să cânte „Făgăraș, foaie de ceapă”, care i-a creat emoții la finalul reprezentației. Jurații au avut obiecții pentru prima dată de când a început competiția. „Strigăturile au fost prea puternice”, a fost părerea rapsodului Leșe, în timp ce realizatoarea TVR Elise Stan a spus că „mi s-a părut o ușoară emisie nazală, dar de cântat ai cântat frumos”. Un alt membru al juriului, cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic, a mărturisit despre Mihai că i-a rămas „pe suflet pentru totdeaunda. Îmi place seriozitate cu care abordezi absolut tot”.

Proaspat Alb
Amanet King Onix
Monumente funerare
Moveos
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN

În final, făgărășeanul care a cucerit o mulțime de premii la concursuri naționale și internașionale, a fost declarat Vedeta Populară, alături de Vlăduţ Sărmaş din Bistriţa, reușind să-i surclaseze pe Andreea Ghiţiu din Maramureş, Alexandra Dan din Suceava și Raluca Radu din Vaslui.

 


Apreciază
Distribuie