Mobilizare imediată în Primăria Făgăraș

Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat (ADPP) din cadrul Primăriei s-a mobilizat extrem de repede, astăzi, după ce o făgărășeancă s-a plâns presei locale.

Exasperată că nici ea și nici Poliția nu fac față hoților de combustibil, femeia a scris presei dar și pe pagina de Facebook a primarului Gheorghe Sucaciu că singurul lucru de care are nevoie este o reparație. Repararea iluminatului public dintr-o parcare din cartierul 13 Decembrie, în speranța că va putea vedea dacă cineva va da atacul din nou.

În schimb, reprezentanții ADPP au declarat că toate reclamațiile pe care le-au avut, privind iluminatul  public, au fost rezolvate. Lămpile arse sau stricate au fost reparate sau înlocuite, iar unde nu exista iluminat stradal au fost montați stâlpi noi.

Deși nu aveau vreo sesizare primită, s-au autosesizat și s-au deplasat la fața locului pentru lucrări.

Pensiunea Confort Morosanu

Femeia a fost furată de două ori în decursul a două luni. Hoții i-au spart lacătul de la grilajul de protecție a rezervorului autoutilitarei pe care o deține și i-au sustras motorina.

„Este pentru a doua oară, în decurs de două luni, când mi se fură motorină din autoutilitară. Parcarea, situată în cartierul 13 Decembrie, este dotată cu lampioane care nu funcționează de foarte mulți ani. De ce nu funcționează? Pentru a doua oară mi-au distrus închiderea de la rezervorul de motorină”.

Păgubita spune că a făcut plângere la Poliție dar nu a primit nicio veste despre infractori până acum.


Apreciază
Distribuie