Motivul demisiei directorului Ecoterm și ce a rămas în urma lui

Directorul Ecoterm SA, Marius Tișcă, a ajuns în fața Consiliului Local (CL) la sfârșitul săptămânii trecute. Alături de el a fost și administratorul judiciar, Marian Brescan. Cei doi membri ai societății au dat astfel curs solicitării primarului Gheorghe Sucaciu.

În ședința ordinară din 31 august, Marian Brescan, administrator judiciar la Ecoterm SA şi reprezentantul legal al Top Expert, le-a prezentat consilierilor locali datoriile achitate de investitorii germani și investițiile realizate de aceștia.

Brescan arată că “toate sumele înscrise în tabelul creditorilor Ecoterm, 2.462.454 lei, au fost achitate. În prezent, Ecoterm SA se pregătește de sezonul rece prin asigurarea furnizării agentului termic atât către populație, cât și către ceilalți clienți ai societății”.

Administratorul judiciar al Ecoterm a mai spus ca livrarea a agentului termic, neîntreruptă până în prezent, a fost posibilă datorită investitorilor germani, după care a anunțat demisia directorului Marius Tișcă.

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

“Vă anunț că domnul director Tișcă și-a înaintat demisia în data de 28 august. Nu am motive să mă plâng de el, nu aș vrea să fie o despărțire de judecată. Eu îi mulțumesc pentru ceea ce a reușit, chiar dacă au fost și momente mai tensionate”, a declarat Marian Brescan în CL.

Tişcă nu a vrut să comenteze motivul demisiei în ședința ordinară a consiliului, dar a declarat pentru Făgăraș TV că se va muta din oraș deoarece va lucra la un alt proiect și “imi este imposibil să urmaresc activitatea societății Ecoterm de la distanţă”.

Cât despre controversata taxă pe țeavă, Marius Brescan a declarat că va investiga acest aspect și va da notă explicativă.


Apreciază
Distribuie