Niciun puşcăriaş din Victoria nu a fost eliberat

Niciun puşcăriaş din Victoria nu a fost eliberat după intrarea în vigoare a prevederilor noului Cod Penal. Poliţiştii ştiu când un deţinut este pus în libertate pentru că acesta trebuie să ajungă la sediul poliţiei din localitatea de provenienţă cu biletul de ieşire din penitenciar.

puscarie

Ca noutate, odată cu intrarea în vigoare a noilor coduri, respectiv Penal şi de Procedură Penală, la nivelul Inspectoratelor de Poliţie, dar şi la sediile poliţiilor orăşeneşti, s-au înfiinţat Birouri, respectiv Compartimente de Supraveghere Judiciară, care au atribuţii cu privire la supravegherea persoanelor împotriva cărora a fost dispusă una din următoarele măsuri preventive: arestul la domiciliu, controlul judiciar sau controlul judiciar pe cauţiune.

În oraşul Victoria există un poliţist un atribuţii în acest domeniu, potrivit cmd. Marian Filipoiu. Acesta va trebui să gestioneze, atunci când va fi cazul, evidenţa persoanelor eliberate din penitenciar, să efectueze cercetări în dosare penale care privesc fapte săvârşite de către persoanele supravegheate şi să verifice sesizările cetăţenilor cu privire la cei eliberaţi.

Spalatoria Aqua Carpet
Agromar
Sumi Agro - Mospilan
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Florian Shaorma

(Cristina Cornilă)

 


Apreciază
Distribuie