Noi sensuri unice în Victoria

Şoferii din oraşul Victoria trebuie să aibă mare atenţie cum conduc pe două străzi, cel puţin o vreme până când devine obişnuinţă, întrucât de la 15 octombrie au apărut două sensuri unice în oraş.

Comisia de circulaţie a oraşului a considerat că una din străzi era prea îngustă pentru cele două benzi de mers, iar cealaltă are magazine şi din cauza traficului în ambele direcţii nu se puteau face staţionări în faţa acestora.

Comisia de circulaţie a propus consilierilor locali să recurgă la transformarea lor în străzi cu sens unic, iar aceştia şi-au dat acordul, astfel că la această oră traficul se desfăşoară deja doar pe un singur sens de mers.

Strada Grădinarilor are sens unic de câteva zile, pe considerentul că era prea strâmtă. Accesul se face cu intrare dinspre strada Policlinicii către strada Albota.

Demgy
Moveos
Agromar
Florian Shaorma
curatare tapiterie

De asemenea, pe strada Negoiu s-a prelungit sensul unic, iar acum ieşirea se face înspre strada Victoriei prin faţa blocului de garsoniere nr. 5 din strada Victoriei.

Potrivit viceprimarului Cristina Bratu indicatoarele rutiere au fost montate deja. La fel cum s-a întâmplat de curând în Făgăraş, când strada 1 Decembrie 1918 a devenit cu sens unic, va mai trece o vreme până când şi conducătorii auto din Victoria se vor deprinde cu reguli noi de circulaţie pe acele porţiuni.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie