O fustiță roz, pregătită de PMP Brașov pentru cei care agresează femeile

Radu Paul, președintele PMP Brașov, dezaprobă public gestul unui politician local față de viceprimarul municipiului Brașov.

Mă declar total împotriva oricărui tip de agresiune la adresa femeilor. Este dezonorant gestul unui tânăr politician brașovean la adresa viceprimarului Flavia Boghiu.

În România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este agresată fizic!!!! Cu siguranță, numărul agresiunilor emoționale este și mai mare. Un număr alarmant de situații în care mamele, fetele, surorile și soțiile noastre au de suferit. Oamenii politici ar trebui să fie un exemplu, cel puțin din acest punct de vedere, și să se trateze cu respect reciproc. Consider că este un gest tribal, nedemn chiar și pentru un animal, ca un bărbat să amenințe o femeie.

Sper că echipa de la conducerea organizației locale a partidului din care face parte politicianul agresor să țină cont de recomandarea făcută de președintele lor și să îl excludă din partid pe individul respectiv.

Agromar
Proaspat Alb
JTTI
Moveos
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
curatare tapiterie

Am observat pe pagina doamnei Boghiu că mai sunt și alte amenințări de acest fel la adresa ei.

Transmit public oricărui „șmecher” care obișnuiește să amenințe vreo femeie din politica brașoveană, indiferent de partid, că preiau eu aceste amenințări în numele doamnelor vizate.  Să mă caute la sediul PMP din Brașov, bulevardul 15 Noiembrie, nr. 76, etaj 2. Îi aștept acolo.

Mai mult, pentru fiecare amenințare, le-am pregătit acestor domni… o fustiță roz, care se potrivește perfect cu personalitatea lor slabă”, susține Radu Paul, președintele PMP Brașov.


Apreciază
Distribuie