O nouă locație pentru Bikeathon Țara Făgărașului

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF), organizatorul Bikeathon Țara Făgărașului, anunță o nouă locație pentru cea de-a zecea ediție a evenimentul sportiv caritabil care se va desfășura pe 10 iunie 2023.
„Ediția de anul acesta BIKEATHON Țara Făgărașului își schimbă locația din zona Cetății, la Stadionul Municipal Făgăraș! Astfel, plecarea se va face de pe Stadion, unde vor fi organizate și cursele copiilor. Colegii noștri din echipa de organizare merg zilnic pe trasee, se întâlnesc cu autoritățile locale pentru a ne oferi mai multe detalii privind fiecare cursă în parte, câte ture de stadion se vor realiza și numărul de km pe site-ul oficial”, se arată în anunțul FCTF.
Evenimentul sportiv anual de strângere fonduri pentru proiectele comunității împlinește 10 ani de la prima cursă.

„Marcăm și finanțarea a 101 proiecte comunitare în ediții care până acum au adus împreună 4.803 bicicliști, 2615 susținători și 875 voluntari, rezultând în 54.302 km pedalați și o sumă totală de 768.441 lei strânși. De-a lungul acestei călătorii, am reușit să dăm viață ideilor comunității și să sprijinim implementarea și rezultatele pe care acestea le-au produs. Încurajăm, pe această cale, cât mai multe persoane să se alăture cauzei noastre și să continuăm tradiția Bikeathon mulți ani de acum înainte”, spun organizatorii.

Qi Meridian
Proaspat Alb
UPRUC-CTR
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
RIM Fam
Florian Shaorma


Apreciază
Distribuie