OPC nu găseşte nereguli la Ecoterm

directorul Marius Tişcă

directorul Marius Tişcă

De trei ori a călcat OPC-ul pragul Ecotermului anul acesta şi de trei ori a plecat fără să găsească ceva în neregulă. Oficiul pentru Protecţia Consumatorului a mai trecut pe la sediul furnizorului de termie şi în 2012 şi nici atunci n-a găsit vreo ocazie să dea amenzi.

Inspectorii vin în control, de regulă, după sesizări primite de la abonaţi. Ei verifică strict raporturile dintre client şi societate şi nu întrega situaţie a funrinozorului de agent termic.

Din registrul societăţii reiese că anul acesta au avut loc trei controale: în 22 ianuarie, 21 mai şi 23 iulie. În toate dăţile, cei de la OPC au venit, au văzut şi au plecat, fără să găsească nereguli, spre supărarea celor care au făcut sesizări.
„Ne-au cerut să le punem la dispoziţie diverse acte şi legislaţia după care lucrăm. Au verificat modalitatea de calcul pentru spaţiile comune, dacă s-au respectat drepturile oamenilor, dacă au fost invitaţi cetăţenii la discuţii, dacă avem contracte în vigoare cu asociaţia din care face parte reclamantul şi aşa mai departe. Inspectorii controlau tot ceea ce credeau de cuviinţă şi dacă nu găseau nimic întocmeau procesele verbale în aceeaşi zi şi plecau”, explică directorul societăţii, Marius Tişcă.

curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Firma servicii renovare
Agromar
Monumente funerare

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie